Vlinderidylles en excursies/activiteiten

Vlinderidylles en excursies/activiteiten

Adressen Zeeuwse idylles

(klik op adres om kaart te bekijken)

Oproep vlinderidylle

Wilt u bijdragen aan de diversiteit van de Zeeuwse flora en fauna? Bent u geïnteresseerd om een vlinderidylle in Zeeland aan te leggen, een plek waar vlinders en andere insecten zich thuis voelen?

Dan kunt u een bijdrage in de kosten aanvragen tot een bedrag van maximaal € 350,- bij de vlinder- en libellenwerkgroep Zeeland voor de aankoop van inheems plantenzaad. De vlinder- en libellenwerkgroep Zeeland heeft van de Provincie Zeeland subsidie ontvangen voor de aanleg van vlinderidylles voor de periode van 23 januari 2020 t/m 1 mei 2024 en wil graag met hulp van geïnteresseerden het aantal vlinderidylles uitbreiden.

Voorwaarde is dat u bereid bent een kort verslag van de uit te voeren/uitgevoerde werkzaamheden te geven aan Peter Geene, voorzitter van de vlinder- en libellenwerkgroep Zeeland, met een aanduiding van de locatie en foto’s van voor en na de werkzaamheden. En dat vermeld mag worden dat dit project mogelijk gemaakt werd door een subsidie van de Provincie Zeeland. Het project moet uiterlijk op 1 mei 2024 zijn afgerond. Aanvragen worden behandeld in volgorde van binnenkomst zolang de subsidie strekt.

Bij interesse graag contact opnemen met de voorzitter van de vlinder- en libellenwerkgroep Zeeland, Peter Geene

(e-mail: voorzitter@vlinlibzeeland.nl

tel.nr: 06 22 87 16 66 of 0118 58 44 67)

Activiteitenprogramma

 

 

EXCURSIES

Werkgroepbijeenkomsten:

Woensdag 23 november: We nodigen een spreker uit.

Start: 19.45 uur. Locatie Hollandse Hoeve, Mec de Bevelanden, Kattendijksedijk 23, Goes

 

Activiteiten van andere organisaties

Activiteiten KNNV Walcheren

activiteiten Steltkluut (Vogelbescherming Oost Zeeuws-Vlaanderen)

activiteiten KNNV De Bevelanden