activiteiten

Werkgroepbijeenkomsten:

Woensdag 18 september 19.45, plaats nog niet bekend. Leden laten hun vakantiefoto’s zien. Veel vlinders en libellen uiteraard, maar ook andere zaken die getoond mogen worden!
Woensdag 27 november 19.45, plaats nog niet bekend. We nodigen een spreker uit.

Excursies:

Er staan geen excursies meer op het programma.

Activiteiten van andere organisaties

Beste mensen,

Bijgaand een plan voor het houden van een ‘1000 soortendag’ in het Vlissingse Nollebos-Westduinpark op 27 juli en 7 september 2019.

Doel is het in korte tijd verzamelen van een hele hoop informatie over de biodiversiteit van dit Vlissingse park(bos) mét plaatselijke zoutinvloeden!

Alle bijdragen, al is het maar een uurtje rondstruinen, zijn welkom. Maar we zoeken natuurlijk vooral mensen met kennis van alle groepen flora en fauna. Ook bezitters van bat-detectors en nachtvlinderaars (smeren, licht!) worden nadrukkelijk uitgenodigd. Het Nollebos is bijvoorbeeld nog een vrijwel witte vlek op de nachtvlinderkaart.

Lees het verhaal en meld je aan! Bij: onsnollebos@zeelandnet.nl (graag een c.c. naar Peter Meininger)

Adres van organisatie en correspondentie: Bizetlaan 17, 4384 KP Vlissingen, tel 06-53373793 voor algemene informatie (Andreas Wagenberg)

———–

Groei&Bloei afdeling Walcheren organiseert op 10 september 2019 een lezing door Kars Veling (Vlinderstichting) Hier meer informatie.