nieuws

18 juni 2018:

Hoge Veluwe brengt natuur de huiskamer in

18-JUN-2018 – Het Nationale Park De Hoge Veluwe nodigt iedereen in binnen- en buitenland uit om online cameravalfoto’s van het geheime leven van de dieren in het Park te bekijken en analyseren. Zo draagt u bij aan belangrijk onderzoek en leert en passant van alles over het wild van de Hoge Veluwe.

Lees verder:

 

17 juni 2018:

Extreem veel meldingen grote weerschijnvlinder

woensdag 13 juni 2018

Al vliegt de grote weerschijnvlinder pas een week in 2018, de aantallen vlinders breken nu al alle records. Het warme voorjaar is duidelijk voordelig geweest voor deze vlinder, die tot voor kort een zeldzaamheid was. Sinds de eeuwwisseling breidt hij zich steeds verder uit, en 2018 is nu al een absoluut topjaar.

Lees verder:

 

21 mei 2018: De vernieuwde site is bijna klaar en staat online. Hij wordt nog aangevuld met meer nieuws, mooie foto’s, Zeeuwse Prikkebenen en al wat dies meer zij, maar om leden en belangstellenden duidelijk te maken dat we een actieve werkgroep zijn, wordt ook het laten zien van een zich ontwikkelende site niet geschuwd.

Op een gegeven moment is de site af. Maar daarvoor moet er wel voldoende inhoud zijn. De fotogalerijen van de ‘oude’ site worden overgenomen, maar graag zien we ook nieuwe foto’s op deze site. Heb je mooi materiaal, aarzel niet dit te uploaden naar webmaster@vlinlibzeeland.nl, eventueel via wetransfer of iets dergelijks. Formaat: liefst zo groot mogelijk, zodat bij verkleiningen, mochten die nodig zijn, er zo veel mogelijk detail bewaard wordt. Wil je een auteursrechtvermelding op de foto? Zet dit dan bij de upload, maar zet je naam er niet zelf op. Zo kunnen we de vermelding standaard in de linkerbenedenhoek houden.